Ontstoppen Haarlem

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw afvoer of riolering? U hoeft niet lang te blijven zitten met de overlast die een verstopt riool veroorzaakt. Wanneer u de experts van Installatiebedrijf Vosse B.V. inschakelt, zijn wij snel ter plaatse om de verstopping voor u te verhelpen. Is het een spoedgeval? In dergelijke gevallen is onze rioolservice zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week in te schakelen!

Onze methoden voor ontstoppen

Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over de modernste apparatuur op rioolgebied. We kunnen u dus altijd helpen bij een verstopt riool. Wij ontstoppen riolering door middel van hogedrukreiniging of door mechanische reiniging. Welke methode we gebruiken, hangt af van de aard van de verstopte buizen en de locatie ervan. Mechanische reiniging is voornamelijk geschikt wanneer de riolering is dichtgeslibd door kalk-, zeep- of vetresten die meekomen met het afvalwater. Met behulp van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen kunnen we de rioolbuis schoonmaken. Wanneer het riool echt wordt verstopt door iets wat er niet in thuis hoort, maken wij gebruik van hoge waterdruk voor het ontstoppen. We maken gebruik van verschillende spuitkoppen, zodat de verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt.

Neem gerust contact met ons op wanneer u kampt met een verstopte riolering of afvoer. In de regio Haarlem zijn wij snel ter plaatse en gaan we vervolgens onmiddellijk aan de slag met ontstoppen. U kunt bij ons rekenen op snelle en vakkundige service! U kunt ons bereiken op 023 - 205 35 17 of door ons contactformulier in te vullen.