Last van rioolvliegjes in Haarlem?

Ziet u de laatste tijd steeds meer rioolvliegjes in uw woning? Wacht dan niet langer, maar roep meteen de hulp van een specialist in. Hun aanwezigheid duidt namelijk op lekkage aan uw riolering. Dat wilt u vlug verholpen zien! In de regio Haarlem is Vosse u daarbij graag van dienst.

Rioolvliegjes, motmuggen of latrinevliegjes?

Rioolvliegjes zijn onder verschillende namen bekend. Ze worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Het gaat in alle gevallen dus om hetzelfde beestje! En als u dit insect signaleert, is dat vaak een slecht teken. Normaal gesproken bevinden ze zich namelijk in het riool. Ziet u ze daarbuiten? Dan zijn ze waarschijnlijk door een scheurtje in de buis naar buiten gevlogen. In het slib bij het lek vinden ze een vruchtbare voedingsbodem om zich voort te planten. Zo heeft u al vlug niet alleen met rioollekkage, maar ook met grote hoeveelheden rioolvliegjes in huis te maken! Omdat de vliegjes allerlei bacteriën uit het riool meenemen, moet dit vlug worden verholpen.

Rioolvliegjes bestrijden kunt u met een gerust hart overlaten aan onze ervaren medewerkers. Ze sporen de locatie van het lek op en repareren de schade. Zo verliezen de vliegjes hun voedingsbron. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u ons vandaag nog inschakelen? Neem dan contact op, bijvoorbeeld door te bellen naar 023 - 799 04 07. We staan in Haarlem en omstreken voor u paraat!